personeel compleet

Profiel

Personeel

Houben Vastgoedservice beschikt over een team van circa 40 professionele medewerkers, die vanuit een duidelijke visie op reparatie, onderhoud en renovatie, servicegericht tot duurzame oplossingen komen. Vakmensen die van advies tot uitvoering woningcorporaties, vastgoedbeheerders, vastgoedeigenaren, schadeverzekeraars en VvE’s volledig ‘ontzorgen’ bij alle voorkomende bouw, renovatie, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Deze vakmensen kunnen bogen op een jarenlange ervaring en weten zich in de uitvoering gesteund door modern hedendaags materieel.

De medewerkers van Houben Vastgoedservice zijn flexibel en breed inzetbaar. Zij kijken verder dan hun eigen specialisme. Zo verricht een tegelzetter o.a. ook kitwerk; kan een metselaar stukadoren en is een timmerman graag bereid een tegel bij te zetten in keuken of badkamer. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van het geleverde werk en aan de presentaties van de medewerkers.

Scholingen

Bijscholing is vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Regelmatig volgen onze werknemers cursussen bij Bouwradius Training en Advies. Zodoende kan Houben Vastgoedservice de nieuwste technieken inzetten ten behoeve van opdrachtgevers. Onze werknemers worden ook voortdurend bijgeschoold op het gebied veiligheid. Uiteraard zijn we VCA* gecertificeerd. 

sbb websiteErkend Leerbedrijf

Voor diverse opleidingen zijn wij: ‘Erkend Leerbedrijf’ en aangesloten bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).